Τελευταια Αρθρα

Ατύχημα για τον Γιάννη Λοβέρδο: Έσπασε το χέρι του – «Τρεις ημέρες νιώθω μια μεγάλη ταλαιπωρία»

​[[{“value”:”
Καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή του ΕΡΤnews ήταν το πρωί της Κυριακής (16/08) ο υφυπουργός εξωτερικών, Γιάννης Λοβέρδος, ο οποίος εμφανίστηκε με σπασμένο το δεξί χέρι.
Ερωτηθείς για το τι συνέβη, απάντησε ότι είχε ένα ατύχημα πριν από τρεις ημέρες χωρίς να προχωρήσει σε περισσότερες λεπτομέρειες.
Ωστόσο, είπε χαρακτηριστικά τα εξής:
«Όταν συμβαίνουν τέτοια περιστατικά, πρέπει να είμαστε πολύ ευαίσθητοι για να καταλαβαίνουμε πώς σκέφτονται και οι άλλοι άνθρωποι… Τώρα τρεις ημέρες με ένα χέρι και νιώθω μία μεγάλη ταλαιπωρία. Όταν έχει συμβεί ένα τέτοιο ατύχημα καταλαβαίνεις… γι’ αυτό εμείς οι πολιτικοί πρέπει να δείχνουμε μεγάλη συναισθηματική κατανόηση για τους πολίτες, για τον ψηφοφόρο, για τον άνθρωπο που υποφέρει».
Στην παρατήρηση ότι «αυτό μπορείτε να το κάνετε χωρίς να χρειάζεται να υποφέρετε κι εσείς», ο Γιάννης Λοβέρδος απάντησε: «Όχι, να υποφέρουμε. Ο ρόλος μας είναι να υποφέρουμε για την πατρίδα και τον λαό της».
Δείτε το βίντεο:

“}]]  

Μπορεί να σας αρέσει αυτό

Τελευταια Αρθρα

To naftemporiki.gr συμμετέχει στη στάση εργασίας για τη Γενική Συνέλευση του ΕΔΟΕΑΠ

  • November 1, 2023
Η ηλεκτρονική έκδοση της «Ναυτεμπορικής» συμμετέχει στην τετράωρη στάση εργασίας των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης λόγω της Τακτικής Γενικής
Τελευταια Αρθρα

Κ. Μητσοτάκης για ν/σ ΥΠΕΣ: Οι διοικήσεις στο Δημόσιο παύουν να είναι αποκλειστική επιλογή του υπουργού

  • November 1, 2023
Τις «σημαντικές πτυχές» του νομοσχεδίου του υπουργείου Εσωτερικών για το νέο σύστημα επιλογής διοικήσεων στο Δημόσιο, που απηχούν – όπως