11η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The B2B Fine Food Exhibition
Η 11η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The B2B Fine Food Exhibition έρχεται για να σηματοδοτήσει το γαστρονομικό γεγονός της χρονιάς, από την 1η έως και τις 3 Φεβρουαρίου 2025, στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας. Η έκθεση, που αποτελεί σημείο αναφοράς για την αγορά των τροφίμων και ποτών, θα φιλοξενήσει καταξιωμένους επαγγελματίες της ελληνικής και διεθνούς βιομηχανίας, φέρνοντας στο προσκήνιο προϊόντα υψηλής ποιότητας. Μοναδικές Ευκαιρίες Δικτύωσης και Γνώσης Η ΕΞΠΟΤΡΟΦ αποτελεί καίριο σημείο συνάντησης για επαγγελματίες του κλάδου, προσφέροντας ένα περιβάλλον ιδανικό για την ανάπτυξη συνεργασιών και τη δημιουργία επιχειρηματικών σχέσεων. Μέσα από τις προγραμματισμένες B2B συναντήσεις, οι συμμετέχοντες μπορούν να διευρύνουν το δίκτυό τους και να προσεγγίσουν επενδυτές και συνεργάτες τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό. Επιπλέον, η έκθεση προσφέρει αξιοσημείωτες ευκαιρίες επιμόρφωσης. Με εξειδικευμένα σεμινάρια και workshops, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να εμβαθύνουν σε θέματα όπως η καινοτομία στα τρόφιμα, η βιωσιμότητα και οι νέες γευστικές τάσεις. Ειδικά Χαρακτηριστικά της Έκθεσης: ● Παραγωγοί και Εκλεκτά Παραδοσιακά Προϊόντα: […] Η 11η ΕΞΠΟΤΡΟΦ – The B2B Fine Food Exhibition έρχεται για να σηματοδοτήσει το γαστρονομικό γεγονός της χρονιάς, από την 1η έως και τις 3 Φεβρουαρίου 2025, στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας. Η έκθεση, που αποτελεί σημείο αναφοράς για την αγορά των τροφίμων και ποτών, θα φιλοξενήσει καταξιωμένους επαγγελματίες της ελληνικής και διεθνούς βιομηχανίας, φέρνοντας στο προσκήνιο προϊόντα υψηλής ποιότητας. Μοναδικές Ευκαιρίες Δικτύωσης και Γνώσης Η ΕΞΠΟΤΡΟΦ αποτελεί καίριο σημείο συνάντησης για επαγγελματίες του κλάδου, προσφέροντας ένα περιβάλλον ιδανικό για την ανάπτυξη συνεργασιών και τη δημιουργία επιχειρηματικών σχέσεων. Μέσα από τις προγραμματισμένες B2B συναντήσεις, οι συμμετέχοντες μπορούν να διευρύνουν το δίκτυό τους και να προσεγγίσουν επενδυτές και συνεργάτες τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό. Επιπλέον, η έκθεση προσφέρει αξιοσημείωτες ευκαιρίες επιμόρφωσης. Με εξειδικευμένα σεμινάρια και workshops, οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να εμβαθύνουν σε θέματα όπως η καινοτομία στα τρόφιμα, η βιωσιμότητα και οι νέες γευστικές τάσεις. Ειδικά Χαρακτηριστικά της Έκθεσης: ● Παραγωγοί και Εκλεκτά Παραδοσιακά Προϊόντα: ΕΛΛΑΔΑ