Ελλάδα

Γαστρονομικό ταξίδι στη ΔΕΘ: Όταν οι νέοι σεφ και το καλό κρασί έκλεψαν την παράσταση

Χθες βράδυ, στην καρδιά της Food & Drinks By Detrop της ΔΕΘ – HELEXPO, το κοινό βρέθηκε σε ένα networking event που δύσκολα θα ξεχάσει. Με έναν συνδυασμό γαστρονομίας, καινοτομίας και χαμόγελων, η Ανώτερη Σχολή Μαγειρικής Ζαχαροπλαστικής – Αρτοποιίας La Chef Levi εντυπωσίασε με τις μοναδικές δημιουργίες των σπουδαστών της, που είχαν την τύχη να αναλάβουν τους ρόλους των σεφ της βραδιάς. Υπό την έμπνευση του Executive Chef, Αγάπιου Παμπουκίδη και της Head Pastry Chef Γιώτας Παυλίδου, 15 νέοι μάγειρες και ζαχαροπλάστες παρουσίασαν 8 εκπληκτικά πιάτα που συνδύαζαν τοπικά προϊόντα με ένα μοντέρνο twist. Με την ίδια αφοσίωση που τους έκανε να ξεκινήσουν τις προετοιμασίες από τα χαράματα, δημιούργησαν πιάτα όπως το «Carbonara goes to 2024» με πέννες και αφρό κεφαλοτύρι ΜΕΒΓΑΛ, και το «Molecular Traditional Salad» με ντομάτες Μακεδονίας και μια ανατρεπτική σφαίρα τζατζικιού. Η μουσική από τον DJ, με επιλογές από παλιές επιτυχίες συνδυασμένες με σύγχρονες μίξεις, πρόσφερε ακριβώς το soundtrack που άξιζε σε αυτή τη βραδιά. Με ένα μοναδικό μείγμα ενέργειας, […] Χθες βράδυ, στην καρδιά της Food & Drinks By Detrop της ΔΕΘ – HELEXPO, το κοινό βρέθηκε σε ένα networking event που δύσκολα θα ξεχάσει. Με έναν συνδυασμό γαστρονομίας, καινοτομίας και χαμόγελων, η Ανώτερη Σχολή Μαγειρικής Ζαχαροπλαστικής – Αρτοποιίας La Chef Levi εντυπωσίασε με τις μοναδικές δημιουργίες των σπουδαστών της, που είχαν την τύχη να αναλάβουν τους ρόλους των σεφ της βραδιάς. Υπό την έμπνευση του Executive Chef, Αγάπιου Παμπουκίδη και της Head Pastry Chef Γιώτας Παυλίδου, 15 νέοι μάγειρες και ζαχαροπλάστες παρουσίασαν 8 εκπληκτικά πιάτα που συνδύαζαν τοπικά προϊόντα με ένα μοντέρνο twist. Με την ίδια αφοσίωση που τους έκανε να ξεκινήσουν τις προετοιμασίες από τα χαράματα, δημιούργησαν πιάτα όπως το «Carbonara goes to 2024» με πέννες και αφρό κεφαλοτύρι ΜΕΒΓΑΛ, και το «Molecular Traditional Salad» με ντομάτες Μακεδονίας και μια ανατρεπτική σφαίρα τζατζικιού. Η μουσική από τον DJ, με επιλογές από παλιές επιτυχίες συνδυασμένες με σύγχρονες μίξεις, πρόσφερε ακριβώς το soundtrack που άξιζε σε αυτή τη βραδιά. Με ένα μοναδικό μείγμα ενέργειας,  ΕΛΛΑΔΑ, γαστρονομία, ΔΕΘ, ΔΕΘ 2024 

Μπορεί να σας αρέσει αυτό

Ελλάδα

Πέθανε ο ηθοποιός Κώστας Στεφανάκης

Πέθανε ο ηθοποιός Κώστας Στεφανάκης σε ηλικία 76 ετών. Την είδηση για τον θάνατο του ηθοποιού γνωστοποίησε με ανάρτησή του
Ελλάδα

H αφρικανική σκόνη «σκέπασε» και τα Χανιά – Περιορισμένη ορατότητα και δυσφορία

Σενάριο ταινίας επιστημονικής φαντασίας θύμιζε η εικόνα στα Χανιά, με την ατμόσφαιρα σήμερα, λόγω της αφρικανικής σκόνης, να δημιουργεί εικόνες