Χρυσοί Σκούφοι 2025: Αυτά είναι τα 45 καλύτερα εστιατόρια της Ελλάδας

Τα κορυφαία εστιατόρια της Ελλάδας βραβεύτηκαν το βράδυ της Δευτέρας, σε μια λαμπερή τελετή όπου απονεμήθηκαν οι «Χρυσοί Σκούφοι», τα σημαντικότερα γαστρονομικά βραβεία της χώρας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον νέο χώρο «Asteria Domus» και συγκέντρωσε προσωπικότητες από τον χώρο της εστίασης, του τουρισμού, του πολιτισμού και των επιχειρήσεων, που τίμησαν με την παρουσία τους τις 45 κορυφαίες γαστρονομικές προτάσεις της Ελλάδας. Για ακόμη μία χρονιά, το κερκυραϊκό «Etrusco» του Έκτορα Μποτρίνι διατήρησε την πρωτοκαθεδρία του, κερδίζοντας την κορυφαία διάκριση για 13η συνεχόμενη φορά. Το βραβείο του παρέδωσε η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη. Στη δεύτερη θέση βρέθηκαν τα εστιατόρια «Botrini’s Athens» και «Delta», που ξεχώρισαν για τη δημιουργικότητα και τη γαστρονομική τους καινοτομία. Η βραδιά ανέδειξε και τη δυναμική της νησιωτικής Ελλάδας, με 24 εστιατόρια από το Αιγαίο, το Ιόνιο και τη Χαλκιδική να βραβεύονται, ενώ η Σαντορίνη διακρίθηκε με έξι Χρυσούς Σκούφους, επιβεβαιώνοντας τη γαστρονομική της φήμη. Παράλληλα, η Αθήνα σημείωσε εντυπωσιακή παρουσία, αποσπώντας 16 Χρυσούς Σκούφους, ενισχύοντας τη θέση […] Τα κορυφαία εστιατόρια της Ελλάδας βραβεύτηκαν το βράδυ της Δευτέρας, σε μια λαμπερή τελετή όπου απονεμήθηκαν οι «Χρυσοί Σκούφοι», τα σημαντικότερα γαστρονομικά βραβεία της χώρας. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στον νέο χώρο «Asteria Domus» και συγκέντρωσε προσωπικότητες από τον χώρο της εστίασης, του τουρισμού, του πολιτισμού και των επιχειρήσεων, που τίμησαν με την παρουσία τους τις 45 κορυφαίες γαστρονομικές προτάσεις της Ελλάδας. Για ακόμη μία χρονιά, το κερκυραϊκό «Etrusco» του Έκτορα Μποτρίνι διατήρησε την πρωτοκαθεδρία του, κερδίζοντας την κορυφαία διάκριση για 13η συνεχόμενη φορά. Το βραβείο του παρέδωσε η υπουργός Τουρισμού, Όλγα Κεφαλογιάννη. Στη δεύτερη θέση βρέθηκαν τα εστιατόρια «Botrini’s Athens» και «Delta», που ξεχώρισαν για τη δημιουργικότητα και τη γαστρονομική τους καινοτομία. Η βραδιά ανέδειξε και τη δυναμική της νησιωτικής Ελλάδας, με 24 εστιατόρια από το Αιγαίο, το Ιόνιο και τη Χαλκιδική να βραβεύονται, ενώ η Σαντορίνη διακρίθηκε με έξι Χρυσούς Σκούφους, επιβεβαιώνοντας τη γαστρονομική της φήμη. Παράλληλα, η Αθήνα σημείωσε εντυπωσιακή παρουσία, αποσπώντας 16 Χρυσούς Σκούφους, ενισχύοντας τη θέση ΕΛΛΑΔΑ, Έκτορας Μποτρίνι, Όλγα Κεφαλογιάννη, Χρυσοί Σκούφοι