Το Greek Wine Forum έκανε το ντεμπούτο του στην Ελβετία, με κορυφαίους Έλληνες παραγωγούς

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στην Ελβετία το 1ο Greek Wine Forum, το οποίο διοργάνωσαν οι εταιρείες Greek Gourmet, KANTOS Wine Culture και SMYRLIADIS. Το Greek Wine Forum, που πραγματοποιήθηκε στη Λωζάνη και τη Ζυρίχη, στις 26 και 27 Ιουνίου, συγκέντρωσε 20 από τους κορυφαίους Έλληνες παραγωγούς κρασιού, εκπροσωπώντας 17 διαφορετικές περιοχές από την ηπειρωτική Ελλάδα και τα νησιά, παρουσιάζοντας περισσότερες από 130 μοναδικές ελληνικές ετικέτες. Στην εκδήλωση συμμετείχαν μερικά από τα πιο καταξιωμένα ελληνικά οινοποιεία, μεταξύ αυτών τα: Κτήμα Άλφα, Κτήμα Βιβλία Χώρα, Γαία Οινοποιητική, Κτήμα Γεροβασιλείου, Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη, La Tour Melas, Λυραράκης, Santo Wines και Κτήμα Σκούρας, προσφέροντας το καθένα μια ξεχωριστή προσέγγιση στο διαρκώς εξελισσόμενο ελληνικό αμπελουργικό τοπίο. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν ένα ευρύ φάσμα γηγενών ποικιλιών, όπως Ασύρτικο, Ξινόμαυρο, Αγιωργίτικο, Μαλαγουζιά, Βιδιανό, Μοσχοφίλερο, Ροδίτης, Λιάτικο, Μαυροτράγανο, Λημνιώνα και Σαββατιανό. Όλα τα κρασιά που παρουσιάστηκαν ήταν διαθέσιμα και για παραγγελία, προσφέροντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να συνεχίσουν το οινικό ταξίδι τους στον ελληνικό […] Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε στην Ελβετία το 1ο Greek Wine Forum, το οποίο διοργάνωσαν οι εταιρείες Greek Gourmet, KANTOS Wine Culture και SMYRLIADIS. Το Greek Wine Forum, που πραγματοποιήθηκε στη Λωζάνη και τη Ζυρίχη, στις 26 και 27 Ιουνίου, συγκέντρωσε 20 από τους κορυφαίους Έλληνες παραγωγούς κρασιού, εκπροσωπώντας 17 διαφορετικές περιοχές από την ηπειρωτική Ελλάδα και τα νησιά, παρουσιάζοντας περισσότερες από 130 μοναδικές ελληνικές ετικέτες. Στην εκδήλωση συμμετείχαν μερικά από τα πιο καταξιωμένα ελληνικά οινοποιεία, μεταξύ αυτών τα: Κτήμα Άλφα, Κτήμα Βιβλία Χώρα, Γαία Οινοποιητική, Κτήμα Γεροβασιλείου, Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη, La Tour Melas, Λυραράκης, Santo Wines και Κτήμα Σκούρας, προσφέροντας το καθένα μια ξεχωριστή προσέγγιση στο διαρκώς εξελισσόμενο ελληνικό αμπελουργικό τοπίο. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν ένα ευρύ φάσμα γηγενών ποικιλιών, όπως Ασύρτικο, Ξινόμαυρο, Αγιωργίτικο, Μαλαγουζιά, Βιδιανό, Μοσχοφίλερο, Ροδίτης, Λιάτικο, Μαυροτράγανο, Λημνιώνα και Σαββατιανό. Όλα τα κρασιά που παρουσιάστηκαν ήταν διαθέσιμα και για παραγγελία, προσφέροντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα να συνεχίσουν το οινικό ταξίδι τους στον ελληνικό ΕΛΛΑΔΑ, κρασί