Περαιτέρω ενίσχυση για το τμήμα Oenothèque της ΑΜΒΥΞ
Η AΜΒΥΞ, η μεγαλύτερη και παλαιότερη εταιρεία διανομής αλκοολούχων ποτών, οίνων και μπύρας στην Ελλάδα, ανακοινώνει την προσθήκη 2 νέων κτημάτων στο χαρτοφυλάκιο της, το κτήμα Τσέλεπου και το κτήμα Δρυόπη. Η νέα συνεργασία έρχεται να ενδυναμώσει το τμήμα Oenothèque της εταιρείας η οποία πιστή στη βάση της στρατηγικής που έχει χαράξει τα τελευταία χρόνια, ενισχύει περαιτέρω τη θέση της στον Ελληνικό αμπελώνα. Η συνεργασία ξεκινά την 15/11/2024 και αφορά το Κτήμα Τσέλεπου που βρίσκεται στην περιοχή της Μαντινείας και παράγει το φημισμένο «Μοσχοφίλερο» και το Κτήμα Δρυόπη που βρίσκεται στη Νεμέα και παράγει εκλεκτά κόκκινα κρασιά με κυρίαρχη ποικιλία το «Αγιωργίτικο», ενώ περιλαμβάνει την αποκλειστική διανομή, εμπορία και μάρκετινγκ και των δύο κτημάτων στην Ελλάδα. Το Κτήμα Τσέλεπου εδώ και 30 χρόνια έχει ως πρωταρχικό στόχο την παραγωγή κρασιών της υψηλότερης δυνατής ποιότητας αναδεικνύοντας παράλληλα τις δυνατότητες των γηγενών ποικιλιών και του εκάστοτε terroir. «Τα καλά κρασιά γίνονται στο οινοποιείο αλλά τα μεγάλα κρασιά γίνονται στο αμπέλι », συνηθίζει […] Η AΜΒΥΞ, η μεγαλύτερη και παλαιότερη εταιρεία διανομής αλκοολούχων ποτών, οίνων και μπύρας στην Ελλάδα, ανακοινώνει την προσθήκη 2 νέων κτημάτων στο χαρτοφυλάκιο της, το κτήμα Τσέλεπου και το κτήμα Δρυόπη. Η νέα συνεργασία έρχεται να ενδυναμώσει το τμήμα Oenothèque της εταιρείας η οποία πιστή στη βάση της στρατηγικής που έχει χαράξει τα τελευταία χρόνια, ενισχύει περαιτέρω τη θέση της στον Ελληνικό αμπελώνα. Η συνεργασία ξεκινά την 15/11/2024 και αφορά το Κτήμα Τσέλεπου που βρίσκεται στην περιοχή της Μαντινείας και παράγει το φημισμένο «Μοσχοφίλερο» και το Κτήμα Δρυόπη που βρίσκεται στη Νεμέα και παράγει εκλεκτά κόκκινα κρασιά με κυρίαρχη ποικιλία το «Αγιωργίτικο», ενώ περιλαμβάνει την αποκλειστική διανομή, εμπορία και μάρκετινγκ και των δύο κτημάτων στην Ελλάδα. Το Κτήμα Τσέλεπου εδώ και 30 χρόνια έχει ως πρωταρχικό στόχο την παραγωγή κρασιών της υψηλότερης δυνατής ποιότητας αναδεικνύοντας παράλληλα τις δυνατότητες των γηγενών ποικιλιών και του εκάστοτε terroir. «Τα καλά κρασιά γίνονται στο οινοποιείο αλλά τα μεγάλα κρασιά γίνονται στο αμπέλι », συνηθίζει ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ