Ελλάδα

Ο Γ. Καρβέλας και τα μυστικά του ελαιόλαδου: Πώς καταλαβαίνουμε αν είναι καλό; Γιατί υπάρχουν διακυμάνσεις στις τιμές

Η ποιότητα του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου, οι προοπτικές ανάπτυξής του σε διεθνές επίπεδο και οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι έλληνες παραγωγοί ήταν μεταξύ των θεμάτων που αναλύθηκαν στη συνέντευξη με τον διακεκριμένο Olive Oil Expert, Γιάννη Καρβέλα, ενόψει της 11ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ, που θα πραγματοποιηθεί 1-3 Φεβρουαρίου στο Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο στην Παιανία. Συνέντευξη στη Μαρίνα Πετσούκη Ως πιστοποιημένος Pro Olive Oil Expert, ο Γιάννης Καρβέλας προάγει την ποιότητα του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου, συμβάλλει στην αναγνώρισή του στην τοπική οικονομία αλλά και διεθνώς και στηρίζει τη βιωσιμότητα των ελλήνων παραγωγών. – Πώς μπορεί ο καταναλωτής να καταλάβει αν αγοράζει εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και όχι άλλο προϊόν κατώτερης ποιότητας; Αρχικά είναι σημαντικό να ξεκαθαρίσουμε τις κατηγορίες. Υπάρχει το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, που είναι η ανώτερη ποιοτικά κατηγορία, ακολουθεί το παρθένο ελαιόλαδο και μετά έρχεται το ελαιόλαδο, το οποίο είναι μια τελείως διαφορετική κατηγορία. Στην Ελλάδα μεγαλώσαμε με το «λάδι», εννοώντας όμως το εξαιρετικό παρθένο. Όταν υπάρχει ειδική κατηγορία «εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο», οφείλουμε […] Η ποιότητα του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου, οι προοπτικές ανάπτυξής του σε διεθνές επίπεδο και οι προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι έλληνες παραγωγοί ήταν μεταξύ των θεμάτων που αναλύθηκαν στη συνέντευξη με τον διακεκριμένο Olive Oil Expert, Γιάννη Καρβέλα, ενόψει της 11ης ΕΞΠΟΤΡΟΦ, που θα πραγματοποιηθεί 1-3 Φεβρουαρίου στο Μεσογειακό Εκθεσιακό Κέντρο στην Παιανία. Συνέντευξη στη Μαρίνα Πετσούκη Ως πιστοποιημένος Pro Olive Oil Expert, ο Γιάννης Καρβέλας προάγει την ποιότητα του εξαιρετικού παρθένου ελαιόλαδου, συμβάλλει στην αναγνώρισή του στην τοπική οικονομία αλλά και διεθνώς και στηρίζει τη βιωσιμότητα των ελλήνων παραγωγών. – Πώς μπορεί ο καταναλωτής να καταλάβει αν αγοράζει εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο και όχι άλλο προϊόν κατώτερης ποιότητας; Αρχικά είναι σημαντικό να ξεκαθαρίσουμε τις κατηγορίες. Υπάρχει το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο, που είναι η ανώτερη ποιοτικά κατηγορία, ακολουθεί το παρθένο ελαιόλαδο και μετά έρχεται το ελαιόλαδο, το οποίο είναι μια τελείως διαφορετική κατηγορία. Στην Ελλάδα μεγαλώσαμε με το «λάδι», εννοώντας όμως το εξαιρετικό παρθένο. Όταν υπάρχει ειδική κατηγορία «εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο», οφείλουμε  ΕΛΛΑΔΑ, ελαιόλαδο, Ελλάδα, ελληνικά προϊόντα, συνέντευξη 

Μπορεί να σας αρέσει αυτό

Ελλάδα

Πέθανε ο ηθοποιός Κώστας Στεφανάκης

Πέθανε ο ηθοποιός Κώστας Στεφανάκης σε ηλικία 76 ετών. Την είδηση για τον θάνατο του ηθοποιού γνωστοποίησε με ανάρτησή του
Ελλάδα

H αφρικανική σκόνη «σκέπασε» και τα Χανιά – Περιορισμένη ορατότητα και δυσφορία

Σενάριο ταινίας επιστημονικής φαντασίας θύμιζε η εικόνα στα Χανιά, με την ατμόσφαιρα σήμερα, λόγω της αφρικανικής σκόνης, να δημιουργεί εικόνες