Κοινωνια

Νοσοκομείο Αττικόν: ΕΔΕ για τη λανθασμένη χορήγηση αντιβίωσης σε ασθενή

 [[{“value”:”

Ένορκη Διοικητική Εξέταση διέταξε η διοίκηση του νοσοκομείου «Αττικόν» προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες «χορήγησης φαρμακευτικής αγωγής, χωρίς ιατρική ένδειξη» σε ασθενή η οποία παρουσίασε αλλεργική αντίδραση.
Σύμφωνα με ανακοίνωση…

Νοσοκομείο Αττικόν: ΕΔΕ για τη λανθασμένη χορήγηση αντιβίωσης σε ασθενήΗ ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

“}]] [[{“value”:”Ένορκη Διοικητική Εξέταση διέταξε η διοίκηση του νοσοκομείου «Αττικόν» προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες «χορήγησης φαρμακευτικής αγωγής, χωρίς ιατρική ένδειξη» σε ασθενή η οποία παρουσίασε αλλεργική αντίδραση.
Σύμφωνα με ανακοίνωση…
Νοσοκομείο Αττικόν: ΕΔΕ για τη λανθασμένη χορήγηση αντιβίωσης σε ασθενή – Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ”}]]  Κοινωνία, ΕΣΥ – ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ 

Μπορεί να σας αρέσει αυτό

Κοινωνια

Covid: 51 νεκροί, 53 σε ΜΕΘ την τελευταία εβδομάδα – Αύξηση εισαγωγών και διασωληνώσεων

Τη νέα εβδομαδιαία επιδημιολογική έκθεση, ενιαία για τους τρεις ιούς του αναπνευστικού, δηλαδή τον SARS-CoV-2, τη γρίπη και τον αναπνευστικό
Κοινωνια

Ξεκινούν από σήμερα οι δηλώσεις και η διανομή συγγραμμάτων στους φοιτητές

Αρχίζει από σήμερα μέσω του συστήματος «ΕΥΔΟΞΟΣ», η υποβολή δηλώσεων διδακτικών συγγραμμάτων για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2023-2024.