Τελευταια Αρθρα

Μητσοτάκης για Κωνσταντέλια: «Άκουσα έναν θυμωμένο νεαρό να λέει “ποιο Μετρό; Φέρτε μου πίσω τον Ντέλια”»

​[[{“value”:”
Στην μετακίνηση του Γιάννη Κωνσταντέλια από τον ΠΑΟΚ στην Μπορούσια Ντόρτμουντ αναφέρθηκε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την ομιλία του σε εκδήλωση για την «Εθνική Στρατηγική για την Περιφερειακή και Τοπική Ανάπτυξη – Βόρεια Ελλάδα», στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης.
«Ερχόμενος να βρεθώ σήμερα εδώ να σας μιλήσω και να κάνουμε στη συνέχεια την πολύ εκτενή συνάντηση με όλους τους φορείς της Βορείου Ελλάδος, άκουγα τοπικό ραδιόφωνο και ένας αρκετά θυμωμένος νεαρός είπε : “Ποιο Μετρό; Φέρτε μου πίσω τον Ντέλια”. Λέω “εκεί δεν μπορώ να κάνω πολλά πράγματα γι’ αυτό”. Όλοι έχουν τις προτεραιότητές τους» είπε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.
«Σε κάθε περίπτωση εμείς, χωρίς να θέλω να υπεισέλθω στα οπαδικά, χαιρόμαστε πάντα όταν Έλληνες ποδοσφαιριστές διακρίνονται σε ομάδες της Ευρώπης» πρόσθεσε ο Πρωθυπουργός, για τις μεγάλες μεταγραφές Ελλήνων ποδοσφαιριστών το φετινό καλοκαίρι σε όλη την Ευρώπη.

“}]]  

Μπορεί να σας αρέσει αυτό

Τελευταια Αρθρα

To naftemporiki.gr συμμετέχει στη στάση εργασίας για τη Γενική Συνέλευση του ΕΔΟΕΑΠ

  • November 1, 2023
Η ηλεκτρονική έκδοση της «Ναυτεμπορικής» συμμετέχει στην τετράωρη στάση εργασίας των εργαζομένων στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης λόγω της Τακτικής Γενικής
Τελευταια Αρθρα

Κ. Μητσοτάκης για ν/σ ΥΠΕΣ: Οι διοικήσεις στο Δημόσιο παύουν να είναι αποκλειστική επιλογή του υπουργού

  • November 1, 2023
Τις «σημαντικές πτυχές» του νομοσχεδίου του υπουργείου Εσωτερικών για το νέο σύστημα επιλογής διοικήσεων στο Δημόσιο, που απηχούν – όπως