Κτήμα λάας: Γιόρτασε 15 χρόνια ζωής με ένα πάρτι με άρωμα Χριστουγέννων
Την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου το Κτήμα Λάας γιόρτασε τα 15 χρόνια λειτουργίας του σε μια άκρως γιορτινή ατμόσφαιρα με άρωμα Χριστουγέννων. Το Δειπνοσοφιστήριον ως αποκλειστικός συνεργάτης του κτήματος σε συνεργασία με την Event Curator, Μορφολόγο & Διακοσμήτρια Ιωάννα Βαμβακάρη δημιούργησε ένα μοναδικό party για όλους τους εκλεκτούς καλεσμένους. Η ιδέα, το concept και η ροή της εκδήλωσης ήταν ξεχωριστή, με την αλληλεπίδραση μεταξύ των καλεσμένων και την περιήγηση τους σε όλο το κτήμα, πριν οδηγηθούν στην κεντρική αίθουσα του κτήματος. Τα γλυπτά και τα αντικείμενα τέχνης του κτήματος καθώς και ο Χριστουγεννιάτικος διάκοσμος με την έμπνευση της κ. Βαμβακάρη έκαναν τον χώρο μαγικό και ιδιαίτερο το art de la table των τραπεζιών. Ένα γαστρονομικό ταξίδι δια χειρός Δημήτρη Σκαρμούτσου Με ωραία διάθεση, ξεχωριστές μουσικές νότες και πολύ όρεξη οι καλεσμένοι περιηγήθηκαν γαστρονομικά σε όλο τον κόσμο. Ο executive chef Δημήτρης Σκαρμούτσος επιμελήθηκε με πολλή αγάπη και μεράκι τα εδέσματα των καλεσμένων. Σε διαφορετικά stations με ιδιαίτερο στήσιμο και εμφάνιση οι […] Την Τετάρτη 27 Νοεμβρίου το Κτήμα Λάας γιόρτασε τα 15 χρόνια λειτουργίας του σε μια άκρως γιορτινή ατμόσφαιρα με άρωμα Χριστουγέννων. Το Δειπνοσοφιστήριον ως αποκλειστικός συνεργάτης του κτήματος σε συνεργασία με την Event Curator, Μορφολόγο & Διακοσμήτρια Ιωάννα Βαμβακάρη δημιούργησε ένα μοναδικό party για όλους τους εκλεκτούς καλεσμένους. Η ιδέα, το concept και η ροή της εκδήλωσης ήταν ξεχωριστή, με την αλληλεπίδραση μεταξύ των καλεσμένων και την περιήγηση τους σε όλο το κτήμα, πριν οδηγηθούν στην κεντρική αίθουσα του κτήματος. Τα γλυπτά και τα αντικείμενα τέχνης του κτήματος καθώς και ο Χριστουγεννιάτικος διάκοσμος με την έμπνευση της κ. Βαμβακάρη έκαναν τον χώρο μαγικό και ιδιαίτερο το art de la table των τραπεζιών. Ένα γαστρονομικό ταξίδι δια χειρός Δημήτρη Σκαρμούτσου Με ωραία διάθεση, ξεχωριστές μουσικές νότες και πολύ όρεξη οι καλεσμένοι περιηγήθηκαν γαστρονομικά σε όλο τον κόσμο. Ο executive chef Δημήτρης Σκαρμούτσος επιμελήθηκε με πολλή αγάπη και μεράκι τα εδέσματα των καλεσμένων. Σε διαφορετικά stations με ιδιαίτερο στήσιμο και εμφάνιση οι ΕΛΛΑΔΑ, εκδηλώσεις