Οικονομία

Η Coffee Berry βραβεύεται για τη νέα ποικιλία καφέ με λιγότερη καφεΐνη, που για πρώτη φορά λανσάρεται στην Ελλάδα από αλυσίδα street café

Η Coffee Berry, η πλέον δυναμική ελληνική εταιρεία καφέ, παρουσίασε, για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά, μια ειδική ποικιλία καφέ, τον Aramosa Specialty Coffee – Low Caffeine, με φυσικά χαμηλότερη καφεΐνη, αποσπώντας το σχετικό βραβείο στα Best in Taste – Food Experts’ Awards 2025, που διοργανώνονται από το εξειδικευμένο portal Cibum.  Ο Aramosa Specialty Coffee -Low Caffeine, που παρουσιάστηκε αποκλειστικά από την Coffee Berry στην Ελλάδα, στο φετινό Athens Coffee Festival, αποτελεί ένα σπάνιο υβρίδιο Coffea Arabica και Coffea Racemosa και έναν από τους πιο καινοτόμους καφέδες της γενιάς του, συνδυάζοντας λιγότερη καφεΐνη με πλούσια γεύση. Καλλιεργείται με σεβασμό στη βιωσιμότητα, τη φυσική ανθεκτικότητα και την απόδοση εξαιρετικής γεύσης, προσφέροντας μια πρωτοπόρα εμπειρία με φυσικά χαμηλή περιεκτικότητα σε καφεΐνη, χωρίς συμβιβασμούς στο άρωμα ή στην απόλαυση. Τα Food Experts’ Awards 2025 αποτελούν μια ετήσια διοργάνωση που αναδεικνύει την κορυφαία καινοτομία και ποιότητα στον κλάδο των τροφίμων και ποτών στην Ελλάδα. Διοργανώνονται από το εξειδικευμένο portal Cibum, με την υποστήριξη της […] Η Coffee Berry, η πλέον δυναμική ελληνική εταιρεία καφέ, παρουσίασε, για πρώτη φορά στην ελληνική αγορά, μια ειδική ποικιλία καφέ, τον Aramosa Specialty Coffee – Low Caffeine, με φυσικά χαμηλότερη καφεΐνη, αποσπώντας το σχετικό βραβείο στα Best in Taste – Food Experts’ Awards 2025, που διοργανώνονται από το εξειδικευμένο portal Cibum.  Ο Aramosa Specialty Coffee -Low Caffeine, που παρουσιάστηκε αποκλειστικά από την Coffee Berry στην Ελλάδα, στο φετινό Athens Coffee Festival, αποτελεί ένα σπάνιο υβρίδιο Coffea Arabica και Coffea Racemosa και έναν από τους πιο καινοτόμους καφέδες της γενιάς του, συνδυάζοντας λιγότερη καφεΐνη με πλούσια γεύση. Καλλιεργείται με σεβασμό στη βιωσιμότητα, τη φυσική ανθεκτικότητα και την απόδοση εξαιρετικής γεύσης, προσφέροντας μια πρωτοπόρα εμπειρία με φυσικά χαμηλή περιεκτικότητα σε καφεΐνη, χωρίς συμβιβασμούς στο άρωμα ή στην απόλαυση. Τα Food Experts’ Awards 2025 αποτελούν μια ετήσια διοργάνωση που αναδεικνύει την κορυφαία καινοτομία και ποιότητα στον κλάδο των τροφίμων και ποτών στην Ελλάδα. Διοργανώνονται από το εξειδικευμένο portal Cibum, με την υποστήριξη της  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, καφές 

Μπορεί να σας αρέσει αυτό

Οικονομία

Τζέφρι Πάιατ: Η Ελλάδα και η ΔΕΗ παράδειγμα για την ενεργειακή μετάβαση

Τον ηγετικό ρόλο της ΔΕΗ στην ενεργειακή μετάβαση της χώρας αλλά και της ευρύτερης περιοχής της Νοτιοανατολικής Ευρώπης ανέδειξε ο
Οικονομία

Η Αμερική με το δολάριο θέλει να πλήξει τις σχέσεις Κίνας-Ρωσίας, αλλά μπορεί να της γυρίσει μπούμερανγκ

Οι ΗΠΑ με αφορμή τον πόλεμο στην Ουκρανία επεξεργάζονται σχέδιο, για να χρησιμοποιήσουν επίσημα το δολάριο ως μοχλό πίεσης, προκειμένου