Υγεια

Γιώργος Αλκαίος: Πήρα χάπια για 2 εβδομάδες, με τρέλαναν, τα άφησα και είπα να κάνω φίλη μου την κατάθλιψη News Editor

       Lifestyle, Υγεία & Επιστήμη, ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΚΑΙΟΣ, ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ Ο τραγουδιστής δηλώνει ότι η κατάθλιψη συνοδεύει τη ζωή του, αναφέρεται στην αγωγή δύο εβδομάδων και εξηγεί γιατί αποφάσισε να μην κάνει παιδιά.
Το άρθρο Γιώργος Αλκαίος: Πήρα χάπια για 2 εβδομάδες, με τρέλαναν, τα άφησα και είπα να κάνω φίλη μου την κατάθλιψη εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος. 

Ο τραγουδιστής δηλώνει ότι η κατάθλιψη συνοδεύει τη ζωή του, αναφέρεται στην αγωγή δύο εβδομάδων και εξηγεί γιατί αποφάσισε να μην κάνει παιδιά.

Το άρθρο Γιώργος Αλκαίος: Πήρα χάπια για 2 εβδομάδες, με τρέλαναν, τα άφησα και είπα να κάνω φίλη μου την κατάθλιψη εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

 

Μπορεί να σας αρέσει αυτό

Υγεια

Κίνα: Πέθανε ο επιδημιολόγος Γου Ζουγιού- Ήταν στην πρώτη γραμμή ενημέρωσης για την πανδημία Μαρία Γεωργακοπούλου

  • October 29, 2023
Σε ηλικία 60 ετών απεβίωσε ο Κινέζος ειδικός για τον νέο κορωνοϊό Γου Ζουνγιού, ο οποίος βρισκόταν στην πρώτη γραμμή
Υγεια

Υγεία: Όροι και προϋποθέσεις για τις υποχρεωτικές επιστροφές 2024 – 2025 Κατερίνα Άτση

  • October 30, 2023
Νέα απόφαση που εκδόθηκε στις αρχές Οκτωβρίου ορίζει τους όρους και τις προϋποθέσεις για τον συμψηφισμό των αυτόματων επιστροφών στην