Ελλάδα

Από τη μυζήθρα μέχρι τη φάβα και το τσίπουρο, «η Ελλάδα ξεχειλίζει από γεύση»: Το Taste Atlas αποθεώνει την Ελλάδα

«Η Ελλάδα ξεχειλίζει από γεύση» σχολιάζει ο γαστρονομικός οδηγός Taste Atlas, που συχνά αποθεώνει τα ελληνικά προϊόντα και την ελληνική κουζίνα. Σε ανάρτησή του, το Taste Atlas αποθεώνει τα τοπικά προϊόντα ανά την Ελλάδα, με ένα χάρτη από τα πιο γευστικά και χαρακτηριστικά πιάτα που πρέπει να δοκιμάσει κανείς σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Η ανάρτηση του Taste Atlas «Η Ελλάδα ξεχειλίζει από γεύση», γράφει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του στο X ο γαστρονομικός οδηγός. «Από την κρεμώδη μυζήθρα της Κρήτης μέχρι τις βαθιές, γήινες νότες του ξινόμαυρου στο βορρά. Τα νησιά προσφέρουν τις δικές τους μοναδικές απολαύσεις, όπως τη μαστίχα της Χίου, την ντελικάτη φάβα της Σαντορίνης και το αρωματικό ελαιόλαδο της Λέσβου. Γλυκές νότες έρχονται από τα φημισμένα φιστίκια της Αίγινας και τα σύκα της Κύμης, βασικά στοιχεία του παραδοσιακού ελληνικού ντουλαπιού. Η ηπειρωτική χώρα προσφέρει τολμηρότερες γεύσεις με τις αρωματικές πιπεριές Φλωρίνης, τη βελούδινη οξύτητα του γαλοτυριού και τον έντονο χαρακτήρα του τσίπουρου. Όλα μαζί, αυτά τα προϊόντα […] «Η Ελλάδα ξεχειλίζει από γεύση» σχολιάζει ο γαστρονομικός οδηγός Taste Atlas, που συχνά αποθεώνει τα ελληνικά προϊόντα και την ελληνική κουζίνα. Σε ανάρτησή του, το Taste Atlas αποθεώνει τα τοπικά προϊόντα ανά την Ελλάδα, με ένα χάρτη από τα πιο γευστικά και χαρακτηριστικά πιάτα που πρέπει να δοκιμάσει κανείς σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Η ανάρτηση του Taste Atlas «Η Ελλάδα ξεχειλίζει από γεύση», γράφει χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του στο X ο γαστρονομικός οδηγός. «Από την κρεμώδη μυζήθρα της Κρήτης μέχρι τις βαθιές, γήινες νότες του ξινόμαυρου στο βορρά. Τα νησιά προσφέρουν τις δικές τους μοναδικές απολαύσεις, όπως τη μαστίχα της Χίου, την ντελικάτη φάβα της Σαντορίνης και το αρωματικό ελαιόλαδο της Λέσβου. Γλυκές νότες έρχονται από τα φημισμένα φιστίκια της Αίγινας και τα σύκα της Κύμης, βασικά στοιχεία του παραδοσιακού ελληνικού ντουλαπιού. Η ηπειρωτική χώρα προσφέρει τολμηρότερες γεύσεις με τις αρωματικές πιπεριές Φλωρίνης, τη βελούδινη οξύτητα του γαλοτυριού και τον έντονο χαρακτήρα του τσίπουρου. Όλα μαζί, αυτά τα προϊόντα  ΕΛΛΑΔΑ, Taste Atlas, ελληνική κουζίνα, φαγητό 

Μπορεί να σας αρέσει αυτό

Ελλάδα

Πέθανε ο ηθοποιός Κώστας Στεφανάκης

Πέθανε ο ηθοποιός Κώστας Στεφανάκης σε ηλικία 76 ετών. Την είδηση για τον θάνατο του ηθοποιού γνωστοποίησε με ανάρτησή του
Ελλάδα

H αφρικανική σκόνη «σκέπασε» και τα Χανιά – Περιορισμένη ορατότητα και δυσφορία

Σενάριο ταινίας επιστημονικής φαντασίας θύμιζε η εικόνα στα Χανιά, με την ατμόσφαιρα σήμερα, λόγω της αφρικανικής σκόνης, να δημιουργεί εικόνες